Sidor

torsdag 12 januari 2012

Konsten att peppa sig själv till att vara en göttig tjej med hjälp av mantran och tröjan man knäpper i ryggen

Dör av att man har en dator som startar om sig själv därför att den vill uppdatera och allt ALLT man skrivit bara går upp i rök.
Det är svårt att få en bättre start på en dag än när man börjar den med yoga. Stolt som en tupp (klarade av Bird Of Paradise med bravur (trots brutal träningsvärk i rumpa och överarmar OCH stelheten i nacken), ställde jag mig efter passet på löpbandet och varvade lutning med löpning i 30 minuter. Längra hann jag inte svettas då skolan väntade. Snabb dusch och snabb frukost med kaffe och grön gröt ur kastrullen innan jag tänkte ta bussen till föreläsningen, då jag trodde det blåsregnade. Det visade sig dock att det var mitt favoritregn som regnade på mig när jag kom ut, så det fick bli en promenad istället.
Vissa dagar behöver man lite extra pepp för att våga gå in genom porten och uppför trapporna, och då upprepar jag mitt bästa mantra som jag fått av min bästa vän, om och om igen i huvudet. Det fungerar alltid. Inga undantag.
Vissa dagar behöver man känna sig lite extra snygg för att våga gå in genom porten och uppför trapporna. Då sätter jag på mig tröjan med knäppning i ryggen och det röda lipsylet. Det fungerade idag. Om det gör det imorgon också, vet jag inte.


Nu sitter jag fortfarande iklädd den där tröjan. Mest för att det känns tråkigt att ta av den, i och med att det var ett sådant jobb att få den på. Lite också för att jag inte vet om det är möjligt att få av den. Tvätt, plugg, mysbyxor och fintröjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar