Sidor

måndag 19 november 2012

perfektion-deskription

God morgon nyfikna! Sitter i kaneldoftande hem och kuckelurar i fluffiga lakan med en kopp kaffe. Tvättar och pluggar egentligen. Med andra ord: vilar. Fick inte till någon vilodag i helgen, utan körde på för fullt med både lång-pass cardio och styrka i lördags och långdistans löpning igår. Är dock pigg. Bara träningsvärk i armarna. 
Robin kom på besök för att mysa, och lördagen spenderades således i diverse olika former. Med början på stadens nya eco/raw food-café tillsammans med Nina. Kvällstid gick vi en power walk till andra sidan stan för att hämta vår sin jätteportion från bästa indiern. När matkoman lagt sig någon, åkte godisskålarna fram och vi njöt i kapp till Så mycket bättre. 
Fulla av energi på söndagsmorgonen, gav vi oss efter lite havregrynsgröt och kaffe, iväg till Änggårdsbergen för att sätta fossingar, balans och psyke på prov. Konstant regnande har förvandlat alla små stigar till geggamoja och det var svårt att ta sig förbi och fram i princip överallt. Well well, hur roligt som helst. Och givande. Turen ledde oss visserligen på villovägar, men iPhone löser naturligtvis det lilla problemet. Rundan slutade på dryga 12 km och vi båda kunde känna oss nöjda och glada efteråt. 

När Robin lämnat mig, var det istället dags för lite bästis-tid. Promenad och söndagsmiddag med Linda.  Vi avslutade med Solsidan och ett avsnitt av Hela Sverige Bakar, te och mörk choklad. Ännu en perfekt helg. 
Känner mig redo för ny vecka. Mycket plugg dock. Mycket läsning. Det ska väl gå.  

1 kommentar: