Sidor

söndag 11 november 2012

älskar att älska - ett tack typ

Hej och god afton. Är lite sådär småglad (egentligen sprudelglad) i all slapp- och trötthet. Är i full färd med att tillverka en ny spotifylista för att stimulera kommande vinters alla känslostormar, eftersom det är just sådana som figurera i min tillvara hela tiden. Glädje och tacksamhet över allt bra som händer jämt och ständigt, men samtidigt stress över att inte hinna med det som får humöret att stiga över plus. Men nej, stress hade vi tillräckligt av i somras va? Fokus på mag-kärlek nu. Och hur lätt är det egentligen inte när man har en sjukt välkomponerad kamratskara att krama om och peppas av?! Tacksamhet som sagt. 

I fredags fick jag till exempel en boost av bästis-mys utan dess like när jag och Linda köpte ett kilo kräftor att dela på. En kväll för att rensa ut och fylla på. En medicin-vän utan läskiga bieffekter. 

Med all nyvunnen energi från fredagskvällen, kunde jag på lördagmorgonen kuta en åtta-kilometer sträcka i blandad teräng utan större problem. Kommer vilja köra natur-rundor oftare. Sådan terapi. 

För att återigen ladda batterierna intogs en gång scones med diverse tillbehör på finaste Rosencaféet i Trädgårdsföreningen, tillsammans med Vanja. Uppdatera och fylla i. Mysa och skratta. 

Ytterligare kaloriförbrukning i kombination med tanke-utbyte tillsammans med Amanda i form av promenad i favoritstaden innan:
alldeles för saknade Magda rullade in på centralen från Stockholm. Dubbel-kärt återseende av Simon dessutom. Tapas, sangria, bastugåtor och läskigt många ont-i-magen-skratt följdes av rödvin och cava på Puta Madre innan vi gick hem och skedade tills vi vaknade upp utsövda till världens gråaste dag.
Men inte vilken nyans av grå som helst. Nej, det är ju ändå pappas dag. Och vilken tur man har sedan, att man skapades av just de bästa föräldrarna (kunde ju egentligen gått hur som helst!?). Ett par fina som tar tåget hit bara för att bruncha och kramas. Ja, helt klart bäst. 

Nu har jag sovit istället för att läsa kursböcker. Jag har sett på webb-TV istället för att läsa kursböcker. Jag har lyssnat deppig pop, stirrat ut i dimman och ätit salmiak istället för att läsa kursböcker. Jag har skrivit alldeles för länge i bloggy istället för att läsa kursböcker. Är det dags att läsa kursböcker nu? 

1 kommentar:

  1. FINASTE. Blir så glad då jag läser inläggen; låt oss älska att älska tillsammans! Resten fixar sig. PUSS!

    SvaraRadera