Sidor

söndag 4 november 2012

glädjeropet

Hej och hå. Fick svårigheter med att hålla mig ifrån bloggy nu när en sådan fantastisk helg just passerat.  Det har skrattats och gråtits glädjetårar om vartannat. Inte nog med att Helsingfors lånade ut sitt finaste mumintroll för några dagar, så har jag dessutom blivit världens stoltaste gudmor till världens coolaste och snyggaste Tyra. Värsta fräcka känslan liksom. Är fortfarande i full färd att komma underfund med hur denna känslostorm ska hanteras. 

Veckoslutet har alltså gått i glädjens tecken med mys delux och recatch tillsammans med Jolanda på torsdagskvällen, lång och härlig sovmorgon med pannkaksfrukost på fredagen följt av träning och ännu mera mys med klasskompisar, fruktsallad och Upp Till Kamp på kvällen. Lördagen bjöd även den på välförtjänt sömn, glädjebud, svettig pulsträning och danskalas in på småtimmarna med de gladaste av vänner. Inte konstigt att söndagen varit långsam. Mycket att smälta, och hur gör man det bättre än med en skål vaniljsås och äppelpaj på Le Petit i Haga och ännu flera klasskamrater? Igen alltså: Vilken helg!

Nu vill jag bara att måndagen går undan så jag så fort som möjligt får gosa in nosen i en alldeles nykläckt baby-kind. Aaaah! Och hurra för att en ny delkurs börjar i morgon. Och för att kebab gjord på soya smakar mums. Och för att den här hösten är en killer-höst. Puss!

1 kommentar:

  1. Hej Emma! Råkade hitta din blogg när jag sökte smoothietips och träningspepp. Var fann du kebaben gjord av soya?tack för peppblogg

    SvaraRadera