Sidor

fredag 20 januari 2012

en hel dag

Och där var min energi totalt utpumpad. Det mesta värker. Fötter och korsrygg har första tjing på klagan. Aj liksom.

Innan lunch hetsade jag runt till mina fyra olika affärer och tog med mig en vad jag skulle från varje. Efterlängtade grejer. Kärleksgåvor till mig själv. Höhö.
Lunchen åt jag och mamma på Briggen. Det blev en sallad med chèvre, päron och valnötter. Salladerna där är stora och matiga, me av någon anleding slutar det ändå alltid med att jag äter överbliven paprika och frukt från mammas tallrik. Inte idag. Idag blev jag proppad av min egen. Kanske har jag lärt mig att skilja på när det är hjärnan eller magen som är hungrig?

På cafét höll jag mig än en gång ifrån det gottigaste. Fyra semlor och två mackor åkte i soporna. Drack en massa loka med is, bär och citron, och på kvällen blev det två koppar pepparmintste. Det kolhydratsfria kvällsmålet bestod av keso, lyxräkor, avokado, dill, tomater, rödlök och italiensk salladskrydda. Är inte hungrig nu, trots att jag åt detta vid 5-snåret. Det börjar hända grejer. Sugen är jag dock, men gaddarna är borstade och det är hög tid att sova.

Vill gå upp tidigt imorgon, men vet ite hur snabbt det går att somna. Borde hinna skriva tenta innan det är dags att dricka bubbel och fira i guld!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar