Sidor

onsdag 11 januari 2012

matigt

Det var knappt gött att gå upp i morse. Kroppen tyckte det var mysigare på undersidan av täcker när alarmet gick av klockan 7. Tryckte på snoozeknappen, men låg bara kvar i fyra minuter. Ville hinna smälta gröten innan det var dags för pump. Kändes lite fail att jag med mina träningsvärkande armar hade orkat med mycket mer än den rekomenderande vikten, men mesade som vanligt. Antar att pump är ett bra sätt att komma igång på, men inte att komma någonstans med. Det är alltså dags att komma igång med egen styrketräning och fria vikter igen. Och fortsätta med funktionella pass, yoga och spinning.

Körde lite kondition efter passet (haha, för att det ska kännas som ett måste att tvätta håret) och bestämde mig för att fortsätta utomhus. iPhone fick följa med på upptäcksfärd till ICA maxi. Kan nästan inte förstå att det bara är 1.3 km till min favoritaffär. Varför har det kännts som om den ligger åt skogen? Åh. Benen fick jobba på bra i backarna tillbaka, med säkert 2.5 kg extra i varje hand.


Omelett med rödlök, tomat, ost och ruccola, med bulgur och keso blev lunch till en hungrig.


Gårdagens lunch bjöd mamma på och den bestod av kryddbakad lax, saffransvete, äpple och mandelaioli. Lagerhuset levererade. Extremt gott.


I centrum för kvällens lyx stod getosten från LB. Den och en annan random möglig sak åt vi tillsammans med de godaste tillbehören. Ost utan kex. Ost utan kolhydrater.

Nu blir det kaffe och religionsfilosofi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar