Sidor

söndag 19 februari 2012

Herren lät sitt ansikte lysa

Trögstartad idag. Klockan ringde 7.30 och då var jag väl inte direkt världens piggaste. Har ätit frukost ocg läst igenom blogginlägg och sitter nu med en kopp kaffe och en väldans massa plugg framför mig. Tur att söndagsförväntningarna är få och låga. Bör ta mig till en affär och handla. I alla fall de viktigaste. Gymmet måste ju så klart också få sig ett besök. Har inte bestämt än om det blir ett pass eller bara kondition och serie-tittande. Lite söndagslat trots allt.
Vaknade upp och undrade vart 17 mina glasögon hade tagit vägen. Så stort nattduksbord har jag ändå inte. Såg att jag missat stänga av datorn och förstod då att jag antagligen somnat ifrån Sons igen. Med glasögon på. Som blev glasögon under. 7.5 timmar ovanpå mina glasögon. Men. De höll. Vilken fantastisk konstruktion.

Efter att ha spenderat några timmar med mina bästa och bakfullaste klasskompisar på en pizzeria och ett café i Haga, mötte jag upp Linda. Det var dags för vårt första lördagsmöte sedan urminnes tider. Kultur-lördag.
På Stadsteatern. Uppsättningen Bibelns andra föreställning. 4.5 timmar ren utbildningsunderhållning. Väldigt bra utfunderat. Väldigt bra genomfört. Väldigt många timmar av o-sovande.
Efter att ha dyngnat och botat detta med endast dryga 4 timmar sömn, var jag lite smått skittrött. Under första akten kämpade jag med tunga ögonlock. Andra akten var så kall att min nos frös till is och under den tredje akten höll jag på att pissa ner mig. Jag är visst ingen vidare rutinerad teaterbrud. Note to self: Var utsövd, klä dig varmt och drick inte så satans mycket cola och kaffe.
Bra kväll. Bra helg. Och här kan ni läsa mer om Bibeln och boka biljetter. För om ni, som det står på hemsidan, inte har läst boken - se pjäsen!

ps. Nakna människor på scenen! Be aware.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar