Sidor

onsdag 8 februari 2012

laddar upp

Ja alltså. Det kan verka lite dåraktigt att stiga upp kvart i fem en helt ledig dag. För att tvätta. Men vad är skönare än att veta att man har en lång och härlig morgon framför sig. Massor av kaffe, varm frukost och inget tvång att gå utomhus. Bloggar ska läsas och likså en dagsgammal morgontidning. I bakgrunden surrar TV4:as nyhetsmorgon som snart ska gästas av Reinfeldt. Ska bli intressant att se hur han motiverar gårdagens kontroversiella uttalande.

Igår kväll såg jag och Carro Friends With Benefits och dog av skratt några gånger. Mest dog vi av Justins galet heta ryggtavla. Ojoj! Varsin stor kopp te och proteinklassen med kokos och hallon fick agera kvällssnack. Gottigt.


Dagens frukost strösslades också med bär och kokos. Havregrynsgröt med kakao och keso. Stor portion. Stor mättnad.

Halsen gör mer ont idag än igår. Alltså riktigt satans ont. Helst-inte-svälja-ont. Aj. Vill ha en halstablett som botar och inte bara lindrar. Sjukdom är inte välkommet. Jag är för taggad på äventyr för att dras med sådan här skit.

Att vara uppe vid den här tiden (eller vid den som var nyss), är som att ha en liten klubb. En hemlig klubb bestående av alla oss som är vakna. Det känns mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar