Sidor

tisdag 14 februari 2012

belåten


Det var lite som att vrida ur kroppen det allra sista. Låg på hög procent av maxpuls på CT med höga knän. Tänkte se fjärde avsnittet av Äkta Människor med överaskades av en extremt snuskig scen när jag playade. Fort som satan bytte jag till TED-appen och såg en dokumentär om hur mycket gifter våra ofödda barn får i sig genom mammans användning av diverse produkter. Stönade till slut högre än hon som körde elektriciteten ur sin sex-robbot. Efter 30 minuter sprang jag till andra sidan rummet och hoppade upp på motionscykeln. Även där hade jag bra puls. Högre än jag brukar när jag cyklar. Det blev en del intervaller med tung belastning. Var ordentligt svettig när jag klev av och tänkte att det var dumt att mascaran hade fått vara med under passet. Men vem kan egentligen tävtta ansiktet flera gånger om dagen när det är minusgrader i luften?

Glad att jag är frisk nu. Glad att tentan är ur värden. Glad att jag även fått alla resultat och poäng från filosofin. Glad att jag har en ny studietaktik. Glad att jag går i samma klass som...


...dessa sex tjejer och att de uppskattar min favoritrestaurang i hela världen. Då faddringsaktiviteten vart inställd, firade vi tentan med lunch på Maharani innan föreläsningen.

Och jag har fått läst alla mina bloggar nu. Och smakat på rödvinet. Och satt på mig mjukaste strumporna. Jag är i fas.

Det enda som fattas är en chokladask.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar