Sidor

onsdag 28 mars 2012

och alla våra ideal kom från ett rosa 80-tal, så nu tänker vi på resor

Tänk vad mycket man kan hinna med på en ledig förmiddag. Massor av tvätt är nu tvättad och alla hörn har blivit dammfria(re).
Pausade läsandet en stund för lunch nyss. Den bestod av en tonfiskröra på majo, ägg och massor av finhackade grönsaker t ex tomat, purjo, gurka, rädisor och röd paprika. Kall bulgur från igår med spenat, black eye (tydligen proteinrikaste bönan), avocado, isberg och ruccola. Eftersom mamma köpt mig en redigt stor ost, var jag tvungen att testa på danskt rågbröd. Den var så god så god. Som blåmögel. Fast ändå inte. Ost är nog min svagaste häl.
Och när jag ändå ligger här och har paus kan jag lika gärna belysa med blixtförälskelse. Ä n t l i g e n är den här. 999 med Kent. Precis lika fantastisk som allt annat som går att dricka. Vissa gånger när jag lyssnar på den (är säkert redan uppe i typ 40 den här dagen) känns det som om ett liv utan just den där, inte hade varit värt alls. Vilken himla tur att den finns då, tänker vi nu. Lyssna! spotify:track:0nfN7lnvBDl9Iu6HnBtcL8 Förlåt för länkningen igen. Har fortfarande inte lärt mig baka in den. Vaaaarför kan jag inte markera text?
Och så undrar jag också varför jag hänger runt på elektroniska klädaffärer och spanar in klänningar. Jag har ju insett att min coola personlighet inte kommer till sin rätt när den stoppas ner i en klänning. Det som fungerar är lång modell. Fast egentligen inte. Äsch. Beställer nytt proteinpulver istället och surar över att jag tappat det gulliga livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar