Sidor

söndag 15 april 2012

tung energi

Vill mest skratta åt min lördagkväll. Hade riggat upp för en massa filmtittande, men somnade efter typ två min. Kommer aldrig att komma igenom Baksmällan 2. Var därför riktigt pigg när jag blev väckt av harpan kl 6. Och ännu trevligare är det ju att Den vill nu mera lysa in genom mitt minsta fönster och träffar därmed aldrig mitt ansikte när det befinner sig på kudden vid uppstigningstillfälle.
Helst av allt hade jag gått wild and crazy med löpning utomhus idag. Vet dock inte hur mina fötter kommer reagera på att springa i trasiga dojjor. Borde styrketräna lite också. Det gjorde jag inte så effektivt igår. Förutsättningarna för en ultimat träningsmorgon krymptes ännumera när jag bestämde mig för att käka satans tonfiskmacka från cafét till frukost. Allt klaras av bäst med en grund av gröt. Nu är jag geggig och tung i stället. 
Och just det. Hade jag hittat en dryg 1000-lapp i en bortglömd bok t ex, och inte haft ett överskott av jackor, eller ett behov av långa träningstights, eller en dyr mat-livsstil, eller... hade jag unnat mig att vara cool i en ljusgrå Letterman från Adidas om dagarna. Ekonomiprioritering när den är sitt absolut allra tråkigaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar