Sidor

fredag 23 januari 2009

Pussy Love

Okej, den titeln var lite väl vågad måste jag medge. Jag vill inte tänka på träffarna som skulle komma upp om jag googlade den. Så GÖR nu inte det. Jag blir generad! Titeln är tillägnad Bikkel och Bink. Jag älskar dessa katter! De ägnade hela förmiddagen åt att springa upp och ner för trapporna, brottas, tvätta varandra, smyga på varandra, för att sedan anfalla. Helt underbara pälsbollar. Men jag saknar min egen sötnos. Så klart.

Jag lånade Zoes rosa nintendo DS innan. Riktigt kul. Jag hittade ett gammalt Mariospel som jag brukade spela hemma hos Erica på Hedenhös tid. Mitt favoritspel av de jag testade blev dock Puppy Shop. Det går ut på att starta en liten djurafärr, träna och vårda valparna för att sedan kunna kränga dem till kunderna för dyra slantar.

Var precis nere i Jades rum för att natta henne. Det såg ut som om tredje världskriget hade brutit ut just framför hennes säng. Ärligt talat, vilka hjärnceller fattas på småglinen? Skye och hennes polare hade tydligen smugit in där (efter att ha stängt ute henne från deras lek) och plockat ut precis allting ur hennes hylla och lagt det i ett hörn, inklusive sängkläder, gosedjur, dockor och kuddar. Det var bara till att fixa in allt igen och se glad ut.

Nu ska jag se på en film om lespiska medan jag väntar på att nästa episod av The L Word ska komma. Så ska jag måla mina naglar väldigt rosa också. Det kan väl bli snyggt till i morgon?


Bink is sneaking on Bikkel.


Don't forget your brother.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar