Sidor

söndag 25 januari 2009

People look strange

Min kära, kära familj gjorde den underbaraste bakismaten till middag idag. Kebab i pitabröd med vitlökssås. Jag känner mig nästan levande efter denna måltid och en het och lång dusch.

Mitt hurtande gick inte alls bra i morse. Trappan till övervåningen tog nästan livet av mig så det blev lite whinande mellan oss i stället. Efter en brakfrukost på en morot, lite milka hasselnöt, diskmedelssaften och ett tunnbröd med smör, kände jag mig inte alls bättre. Marie trippade på tårna och gjorde allt för att inte de små aporna skulle skrika och tänja på det lilla vi hade kvar av våra hjärnceller. Efter ett tag vaknade också våra vänner. De ville så klart inte vara sämre och mådde precis lika skit som oss!

Jag upplevde den hemskaste tramfärden i världshistorien idag. Den började dock bra med en bernersenner-valp bredvid mig. Men när den gick av rasade mitt liv samman och jag började frysa och gäspa. Jag har nog aldrig gäspat så mycket i hela mitt liv. Mina kinder var helt våta av tårar. På Amsterdam station fixade jag äntligen mitt rabbatkort på tåg, så nu åker jag för nästan halva priset. På tåget somnade jag opassande framför ett kärleksfullt par som tittade mycket och noga på mina strumpbyxor.

Människor i Nederländerna är så vackra. Allting känns så vackert här. Till och med mitt hår börjar leva av all skönhet! Okej, nu ger jag mig.

Här kommer lite bilder från gårdagen/natten. Dock bara från the before party då Marie inte har fått tummen ur än. Sötnöte!


Yeah, she was drunk, but not this drunk... yet!




The tiny, tiny bottle of lime juice.



Föresten suger det banan att inte jag får gå på Oasis-konserten i Götet idag! Det ska jag sörja nu, genom att sova. Nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar