Sidor

måndag 5 januari 2009

impressions

God! Barn kan verkligen konsten att vara överkänsliga;
Sötaste Skye fick i eftermiddags ett utbrott för att hennes teckning hade blivit lite skrynklig. Detta fick mig att tänka på Mathias (intärnskämt). Tänk vad lycklig man vore om de största problemen vore så obetydliga... Jag ska väl kanske inte klaga, då mitt största problem idag var en 5-åring, gråtande över ett skrynkligt papper.

I morgonbitti ska mina små kattmän bli kattpojkar. Jajjamen, det är dags att gå till farbror doktorn och klippa av juvelerna. Usch, detta skulle jag aldrig få för mig att säga högt. Katterna är 7 månader gamla, är bröder och har konstiga holländska namn. Båda namnen står för starka karlar. Typ.

Det är också time för Skye att kolla upp sin eventuella laktosintollerans på ziekenhuis:et i morgon.

Nu till dagens skratt. Jag gick själv till skolan och hämtade Skye. Jag vet inte om det bara är så i just den här skolan, eller över hela landet. alla föräldrar står utanför skolan och väntar på sitt barn, så klart även jag. En klass i taget kommer fröknarna ut med en hel drös av ungar efter sig, på led. Saken är den att vi hade isgata i hela Heemskerk idag, så när inpå alla barn ramlade pladask på rumpen när de kom utanför dörren. Mihi, det såg så himla roligt ut!

DJ vill att vi ska öppna en cateringfirma tillsammans. Den ska vara specialiserad på svensk och indisk mat. Vi får väl se hur det blir med den saken. Han är riktigt intresserad av matlagning, vilket är kul för mig. Jag är ju som bekant kock nu för tiden! Thai är en favorit för tillfället. Sushi också! Dagens middag var holländsk wurst med potatis/brysselkåls-mos. Vad sägs om det Erica? Med den rätten kanske man till och med hade fått i lite grönt i dig!

Jag ser fram emot när Marie ska komma hit på sleep over party. Väskan som vi tog med till henne är fortfarande här. Vi har så mycket att prata om!

Okej, jag är nästan en mamma nu, så jag lämnade Soë och Dirk-Jan framför Heroes, för en skön och välförtjänt natts sömn. De har ändå inte kommit i fatt mig än!

Hörs i morgon. Hoppas du har det bra i Skövde Emeli!

2 kommentarer:

  1. Stackars katter!!!!!!!!!! :(
    brysselkålsmos.. huwwa! ^^
    jag har det jättebra i skövde, tack!! <3

    SvaraRadera
  2. Ja det låter sjukt gott du, men jag tror jag håller mig till bulgur och kyckling, mer min grej:)

    MEn åh det låter som du har det jättebra, och jag saknar dig redan:(

    Du är bättre som träningskompis än Anders( han är bara i det coola rummet)..

    Ha det bäst!

    SvaraRadera