Sidor

tisdag 17 juli 2012

weheey nytt whey!

Borde göra det här superdupersnabbt. Alltså, blogga och blogg-läsa. Sovdags om alldeles för få minuter. Morgonen är bokad för både cardio och styrka. Dagen idag fylldes utöver arbete, endast med fem kilometers promenerande med en ryggsäck på ryggen och...
...tre kilo protein i famnen. Vågade mig på ett nytt märke igen, efter att ha blivit lite besviken förra gången jag bytte. Det blev liksom inte riktigt lika gott i havregrynsgröten som mitt gamla.
Har redan testat smaken päronsplitt. Det åkte ner i en fluff, vilket betydde att glassmaskinen fick stiga åt sidan där här kvällen. Som vanligt ville jag bara gråta när skålen var tömd. D Ö R så gott. 

Vad vill jag mer få ur mig då?
Jo. Igårs och idags soundtrack är Water Against The Rocks av Fanny Hamlin (Faye), som för övrigt är så-snygg-och-cool-och-duktig-att-vi-borde-bli-ihop. Önskar mig en snabb house-version som är lika bra som orginalet. Repeat i mitt huvudet fram och tillabaka till hamnen x2.

Föresten. Om ni missat: Det som inte finns på bilder i bloggen, går med stor sannorlikhet att se på instagram där jag går under täckmanteln raindances.

3 kommentarer:

 1. Favoritmärket! Använder dock deras casein bara men det är himlen!

  SvaraRadera
 2. Whey to go!
  Vassleprotein har en rad fördelar bland annat det snabba upptaget. Ju renare proteinkvalitet desto bättre upptag. Det du håller i famnen verkar vara ett 100% vassleprotein hydrolysat dvs den högsta kvaliteten.

  Det är bara att gratulera dig och önska dig lycka till på vägen! Här hittar du mer bra info om whey och whey kvaliteter.
  http://www.whey.n.nu/
  Sidan är ganska nu så det skulle vara intressant att höra vad du tycker.

  :)

  SvaraRadera
 3. Javisst BodyScience tillhör ett av de absoluta toppmärkena när det gäller kvalitet och samtidigt smaka gott. För det är väl Body Science paket du håller i famnen?

  SvaraRadera