Sidor

tisdag 24 juli 2012

Ben, Jerry och magsåret

Har skrapat ihop nog med energi till att knåpa ihop några bloggord. Dock finns inte mycket att uppdatera om.
Spenderade hela gårdagen i sängen och fick ett besök av mamma under eftermiddagen som kom med magkatarr-piller och A-fil. Sov och gnydde. Hela natten var ett enda kaos och jag kröp till och från toan i hopp om att få upp någonting. Lönlöst. Helt tom.
Smärta och illamående höll i sig långt in på morgonen och jag sjukskrev mig även idag. Mamma kom och hämtade mig med stor taxi-buss och vi åkte till en doktor som sa att magkatarr var en bra gissning. Kanske till och med ett litet magsår. Ooops. Blev ordinerad samma piller jag redan börjat med, och massor av vila.
Fick ligga på en hård brits i flera timmar och sov lite av och till. Lyckades vinna tillbaka aptiten efter sjukhusvistelsen och orkade följa med till affärn där världens bästa mamma köpte allt som kan tänkas behövas när man är liten och sjuk (till och med marinerad tofu!). Så nu har här ätits macka med ost, havreringar med mjölk och en snäll-yoghurt. Har även fått ner lite glass med smak av favoritnöten pecan och försöker komma igenom åtmistånde ett avsnitt Big Love utan att somna 500 gånger.

När man är liten och sjuk är man extra tacksam över alla fina omtänksamma i sin närhet. Så mycket kärlek.

2 kommentarer:

  1. <3 <3 <3 Krya på dig sötnosen! /vilavilavila/ Många energikramar skickas från andra sidan vattnet!

    SvaraRadera
  2. Lider verkligen med dig. Har varit där en gång, men nu kommer det tack och lov sällan.

    SvaraRadera