Sidor

söndag 29 juli 2012

spenderarbyxor på


Söndag är lika med shoppingdag. Inplanerad sådan. En saftig lön (någongång måste man få uttrycka sig så!) har trillat in på kontot och var redo att spenderas på nödvändigheter och inte lika fullt livsavgörande ting.
Men för att orka strosa i affärer krävs det en full mage. Speciellt när man har att göra med en lite småledsen mage, som jag numera drar omkring på. Jag och Linda styrde kosan mot Evas Palais på för att fylla upp energidepåerna med frukostbuffé. Första kaffet sedan jag blev sårig på insidan. I kombo med färskpressad juice, lämnades det slattar i båda glasen. Man får inte vara dum.
Osötade yoghurtar smaksatta med frukt och bär, müslisar i olika awesome skepnader, nybakat bröd och scones, hemmagjorda marmelader, cheddar-, färsk-, och brieost, grönsaker, ägg och saftiga mini-kanelbullar. Alla tummar upp.
Hur det gick med handlandet? Joda! Hem kom man allt med ett gäng påsar.

Till exempel innehöll en av påsarna en skokartong. Så himla fin. Och cow boy:ig.

Insidan var ännu finare.
Bäst av allt var nog ändå synen av de kornblå adidas-shortsen längst fram på hängaren. Förälskade mig i dem redan när de först kom till butikerna tidigt i våras. Har nog testat dem fyra gånger, men aldrig köpt dem. Nu fick de följa med. 55% REA. Sista paret i rätt storlek. Så klart de fick följa med. Nu tänker jag aldrig ta dem av mig.

1 kommentar: