Sidor

tisdag 3 juli 2012

önskar mig två timmar till

Kanske var det en bra idé. Kanske inte. Spenderar nästan hela dagarna i (förkolnad) frisk luft. Utomhus. Mitt på havet. Men framför en osande grill. Därför valde jag att traska både till och från båten idag. När jag kom hem kunde jag inte låta bli att sätta mig mot väggen ett tag och låta solens ej-ännu-nedgående-strålar värma min nos och min numera blåmärk/jack-beprydda haka. Klättrade på en hög colaburkar, fastnade i plast och slog fejan i hörnet på en vass kantin i morse. Inte så klumpigt.

Skippar kvällsplankan nu (tror jag) och ska försöka strukturera upp den här veckans alldeles för få lediga timmar. Har för mycket saker att göra på knappt någon tid alls. Hade behövt minst två till.
Bör prioritera bort lite grejer. Duscha, sova, tvätta och läsa tidningen kan man ju göra efter sommaren.
Nja. Ska sikta på att somna klockan nio idag för att kunna ta mig ut på en löprunda plus gym innan jobbet. Har ont lite överallt. Det ska kännas att man lever heter det ju.
Godnatt gänget!

1 kommentar:

  1. AJ! Det där låter som något jag skulle kunna göra Är klumpig för tjugo. I vintras tappade jag en gymbänk i huvudet - blodet sprutade och jag fortsatte köra några minuter innan jag fattade varför folk kollade skumt.

    Idag - ett snyggt jack genom hela ögonbrynet ;)

    SvaraRadera