Sidor

onsdag 18 juli 2012

Mest mat och fluff

Hej vad dagarna går. Jag har alldeles för lite tid till att bara vara (läs: gå igenom min bloglovin, svara på mail etc.). Så är livet på en båt. Snart är hälften av dagarna gjorda, och då väntar mysvecka igen.

Det blev en löprunda på 4.5 km i morse. Var himlan seg dock. Motvind i alla riktningar och så gott som död i flåset och benen redan i början av den där längsta uppförsbacken. Attans. Kände mig lite besviken, men bör väl egentligen se det som en utmaning att arbeta på. På gymmet drog jag ett renodlat tricepspass med stång, hantlar, kabelmaskin och bänkar. Var riktigt uttröttad i armarna när jag gick där ifrån, och har darrat en aning vid tyngre lyft på jobbet under dagen. Känner dessutom fortfarande av det där bicepspasset från i måndags morse.

Slevade i mig en skyr innan duschen. Hallon och granatäpplesmak. 5 procent hallon, 5 procent socker. God-god, men ska bli spännande att testa den naturella.

Råkade visst säga till min kollega hur mycket jag uppskattade de där snacksen hon gjorde iordning till oss förra passet. Så på sin lunchrast idag, friterade hon rågbröd, doppade dem i riven vitlök och flingsalt, och rörde ihop en skål med ost-dipp till oss på deck. Det är så gott att det är omöjligt att sluta när man börjat dippa. T U R att jag hade tandborste och tandkräm i ryggan. 

Struntade i middag på båten idag igen. Vill bara äta fluff hela tiden. Försökte gå mitt snabbaste hem, men var långsam. Visserligen är ingen fart snabb nog när man vet att fluff väntar.
Kvällens: Kasein i smaken vanilla ice cream mixat med lite mjölk och jordnötssmör. Ställt i frysen för att svälla under tiden bananslantar stektes i virgin kokosolja. Fluffet mixade jag upp igen innan det bokstavligt talat slukades tillsammans med de varma bananerna och mörk choklad/valnötshack. Gott till döden.
Äsch, ni tror mig snart inte längre. Allt kan inte smaka så gott att det får mig att dö. Men lite så känns det. Har svårt att palla med alla dessa smaksymfonier.

Såg en stor säck havregryn på jobbet innan jag gick av, så kan gissa vad det blir till frukost i morgon. Den käkas alltså till havs. Och nu sova. Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar