Sidor

lördag 14 juli 2012

transformer

Hej igen vänner. Och Gud, jag hoppas verkligen att vi är vänner, för nu ska jag göra något märkligt. Ett helt inlägg ska dedikeras till en kroppsdel. Inte vilken del av mig som helst. En känslig del. En del som helst är täckt av lager med kläder. Back in the days i vilket fall. De senaste månaderna har det ägnats timmar och åter timmar av arbete med denna del. Och det har betalat sig. Är absolut en bit på vägen och märker stor skilnad.
Ja. Det är magen det snackas om här. Den har pressats till max med extremt få riktiga vilodagar. Självklart är förvandlingen ett resultat av mer än bara situps och plankor. Min livsstil är enormt aktiv(i skrivande stund har har jag rest mig från sängen två gånger på 6 timmar, för att käka - höhö) och kosthållningen är till 95 % hälsosam (i skrivande stund funderar jag över om jag ska käka pasta eller glass till middag - höhö).
Jag har varit och är duktig, men är inte rädd för att göra undantag. Mår inte längre dåligt över deg-ätar-dagar eftersom jag inte är en deg när jag vaknar nästa morgon. Är fortfarande rädd för att göra dåliga val till dåliga vanor, för det är en kamp, det är det.
Men. Emma minus sisådär sju kilo, plus en bra kondis och starka muskler är lika med massor av livsglädje, inspiration och motivation till att fortsätta resa. På väg mot ständigt snurrande mål.
Så. Nu gör jag det. Alltså visar vart jag startade och vart jag befinner mig nu.
Vi börjar i mars. Den 4:e närmare bestämt.
Och de här bilderna är från random dagar i maj.

Och här är juli. Efter en månad av Annies plankutmaning.

Så. Det där var ju inte så farligt. Magar hit och dit bara. Alla har vi magar. Och min favoritmage är rund och sitter på en av mina bästa vänner och innehåller unge. Hur coolt och fint och bra är inte det?

Hej igen!

7 kommentarer:

 1. Fan vad bra!!! All min träning jag har gjort har inte tagit på magen (lite kanske men inte så mycket som jag vill) du är ju grymt!!!!

  SvaraRadera
 2. men WOW vilka resultat, så himla fin du är!!

  SvaraRadera
 3. Grymt jobbat! Det är precis sånt här som peppar mig, tack! :)

  SvaraRadera
 4. SCHNYGGT! Och hur snygg är inte tatueringen i din header! Är det din?

  SvaraRadera
 5. Oj! WOW! Vad imponerande! GRYMT jobbat! :)

  SvaraRadera
 6. Jävlar du, grym du är!

  SvaraRadera
 7. Grymt resultat!! Ser bra ut :o

  SvaraRadera