Sidor

fredag 27 februari 2009

dread

Skye är duktig. Hon har hjälpt mig att baka en morotskaka. Det är en överaskning till Dj och Zoë. De vill veta om jag är lika duktig på morotskakor som deras första au pair. Hon var liksom en Gud. Jag kan ju dock inte tävla med henne, då jag inte vet hur goda hennes var. Jag försöker i stället göra en kaka som är godare än den som jag åt i tisdags. Den som Beijtjes polare bakade! Åh, jag trodde jag hade dött och kommit till morotskakehimlen!

Vi gjorde fisk också. Med poatismos och äggsås.

På Vomar hände en rolig grej; Jag och kidsen åkte hiss med en annan kvinna (nej Marie och Robin, inte av lathet. Trapporna var faktiskt avstängda!). När dörrarna stängs står vi där i typ en minut utan att hissen rör sig. Kvinnan har makten över knapparna då hon står framför dem och blockerar. Till slut förstår hon detta och börjar skratta och snacka holländska. Jag skrattar med och låtsas att jag förstår. Ända tills Skye den skitungen, berättar att jag är hennes au pair och att jag är engelsk. Hmpf. Jag som lyckades så bra!

Nu är Sailor här och Monstret sover. Gud, vad jag älskar när Monstret sover! 5-åringarna har snällt suttit i soffan och kollat in den nya barbiefilmen, medan jag tagit en lång dusch och testat kläder. Som vanligt har jag en massa outfits men ingenting att ha på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar