Sidor

lördag 23 juni 2012

löften

God afton. Åter igen avstigen. En dag återstår.
Skötte mig hyfsat med kosten resten av dagen, men den liten undanstickare: Loreta tillagade en Bayersk öl-tilltugg som vi glufsade i oss minus öl. Friterat rågbröd med vitlök och flingsalt, och en dipp bestående av majo, riven ost, ännu mera vitlök och kryddor. Kunde varit värre i och för sig. Småätandet idag har begränsats till söta meloner och körsbärstomater.
Traskade hela vägen hem också. Det blir 8 km PW. Löste dock inte promenaden tillbaka inom samma tidsspann som i morse. Sega ben och uppförbackar.
Gjorde mig iordning lite lördagsgodis innan jag satte igång med blogg-läsning. Jordnötssmör och raw choklad spread med päron, äpple, rostade kokosflakes och torrostade mandlar. Min nya svaga punkt. De där jäklarns mandlarna alltså. Har en massa roliga idéer inför nästkommande (lediga) vecka. Vill mixa, baka, koka och äta.
Nu har jag precis avslutat kvällens plankor och tänker att om de där magmusklerna ska se dagens ljus inom de närmsta två veckorna, M Å S T E jag dra ner på käket. Tyvärr. Och cardion kan inte bli lidande av arbetstider (kommer inte ske något mer!!).

Okej, vad säger ni om minst 90 minuter förbränning om dagen varav max 30 minuter av dessa får bestå av en power walk. Busskortet förnyas alltså inte den här månaden.
När det kommer till kosten vill jag minska den med hälften. Halvportioner. Med tanke på att jag äter hästmängder nu. Kommer det gå? Och mamma, du behöver inte dra efter andan. Jag lovar dyrt och heligt att inga döttrar kommer komma till skada under det här testet. Blir jag för svag stoppar jag i mig mer. Så. Start imorgon. Inget småätande what so ever. Hedersord. (Tänker inte ens smaka tesked av den nya brownie-glassen!) Och det behöver väl inte påpekas att det som läggs på tallriken ska vara sunt och proteinrikt? Nä, tänkte väl det.
God natt på det. 

2 kommentarer:

  1. Mandlar är så gott! I alla former och smaker. Coop har en sort i sitt egna sortiment, rökta mandlar. Så goda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De där mandlarna måste jag ju leta upp redan idag. Hur kan jag ha missat dem?

      Radera