Sidor

torsdag 7 juni 2012

ätbart gånger tre

Ni blir inte rädda för all mat va? Det jag stoppat i munnen under dagen har, hur sorgligt det än må låta, varit det mest spektakulära händelserna. Mamma-lunch på Briggen. Överbra som vanligt. Kolhydrater från femhundra nyttiga källor, ett ton räkor och hemmagjort hummus. Var tydligen lite för hungrig när vi kom dit, för jag käkade mer än paprikorna från mammas tallrik. Ooops. Kan det ha med gårdagens vinintag att göra tro?
Mötte upp Carro efteråt, för att käka glass på Ice Cream Factory. Två stora kulor av smakerna saffran och cappuccino/valnöt. Saffran var bäst, men den slog inte kokos- och pistageglassen som jag testade förra gången.
När begerät stillats gick vi hem och somnade till Sons Of Anarchy.
Det kändes som om gymmet skulle vara fullt av starka män nu på kvällskvisten så jag gjorde något jag inte tagit mig för på en evighet: Jag bokade in på ett pass. Sedan renoveringen på mitt gym, har det tillkommit en del grupp-pass, bl a Cykel Activio, vilket är det samma som spinning puls. Jag har inte ens varit inne i de nya salarna än och blev glatt överaskad av club-känslans man fick av både instruktörens val av musik, men också av den coola belysningen. Haha. Vilken tant jag är. Brukar ju köra med pulsklocka, så jag har rätt bra koll på hur jag ligger till i låtarna, men det var riktigt motiverande att se de andras barometrar gunga mellan grönt och gult, när jag själv befann mig på det röda fältet större delen av passet. Ska man köra, ska man väl köra eller?
Hade svept nästan en liter vatten innan, men drack ändå upp hela vattenflaskan jag hade med mig. Och jag vågar nog säga att det mesta kom ut igen i form av saltsvett. Inte en kroppsdel var torr. Och jag som hade tänkt vänta med att tvätta håret till imorgon. Oh well. Drog igenom killer-abs-setten en gång, men hade fortfarande massor av energi och motvation kvar. Vad jag gjorde med den?

...Tog mig hem och åt päron med jordnötssmör och kanel plus en skål med fil/kokosprotein. Nöjd tjej sitter nu och lyssnar på P3s musikguide, men känner att duschen snart kommer ropa in mig. Nu blir det mys till max, men inte på max-puls.

1 kommentar:

  1. Åh, så många härliga matbilder! =) Jag vill också köra spinning puls, önskar det fanns på vårt gym. Känns som att det skulle peppa jättemycket! Jaja...

    Sv. Åh, vad kul med någon som verkligen varierar sin gröt. Smart att koka mycket på en gång o använda den kalla, färdiga gröten. har jag aldrig ens tänkt på... Vad brukar du göra med gröten då? :) Steka, äta kall, värma?

    SvaraRadera