Sidor

torsdag 7 juni 2012

historier

Hej och god morgon mitt fina gäng. Jag sitter här och ångrar mig ofantligt mycket över faktumet att jag bara kokade en kopp kaffe till min frukost. En frukost som för övrigt bestod av en halv portion havregrynsgröt kokt på mjölk. För första gången i mitt liv har den här lyxen slinkit ner i min mage. Om förväntningarna besannades? Nja. Inte till någon märkbar grad. Crap också. För att göra några besvikna smaklökar nöjda igen, lassade jag på en hel massa keso, nötter och banan på de laktosgeggiga grynen. Historian om min frukost alltså.
Jag har även en liten historia om en nationaldag på lut. Den där dagen som försvann utan en endaste liten blogguppdatering. En lugn och stressfri dag i firandets tecken.
Egentligen är den lätt att sammanfatta med: sovmorgon till 9.30, träning, picknickfestival (utan picknick?!) på Hissingen, och vin-middag hos mig med fortsättning på Avenyn.

Dagen idag har lite mer välkammade aktiviteter i bakfickan (så kan man nog verkligen inte uttrycka sig). Det som står på schemat är lunch med mamma och gym. Så klart. Hade jag inte haft mina vanliga gamla ont-i-tårna-problem, hade jag tagit tillfället i akt och övat löpning i det perfekta vädret. Oh well...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar