Sidor

fredag 15 juni 2012

färskt

God morgon och välkomna till ett nytt och fräscht veckoslut. Bilden representerar väl inte det här inlägget till punkt och pricka, då min frukost bestod av aprikos/kokosgröten från igår. Minus allt det gottiga på toppen dock. Men jag blir alltid lite lyckligare av att se mitt kylskåp med den här fyllningen. Speciellt kul är vetskapen om att ha en kyld flaska festlig picknick-prosecco på kylning.
Det blev både ett och två avsnitt av serien med de trevliga biker-snubbarna. Vi har svårt att få nog. Dessutom ville Carro vara uppe länge, för att ha en chans att vända dygnet litegranna. Och jag är ju sommarlovstjej en stund till.
Nu har jag dock fått ett gäng härliga sovtimmar och vaknade vid åttatiden av att solen sken in i mina ögon. Mmm. Om ändå det kunde bli en vana. Har som redan nämnts, laddat med gröt och inväntar nu bara en tillräckligt smält frukost för att kunna dra mig bort till gymmet. Det blir färre och färre som orkar sig dit nu på sommaren. Är det utomhusmotionen som lockar, eller är beach 2012 helt enkelt för långt bort? Well well. Jag hänger gärna runt bland järnet i min ensamhet. Ingen att bråka med. På passen är det i och för sig trevligare med sällskap.
Det ryktas dessutom att mitt besök vill få med mig ut på en joggingrunda lite senare. Vem är jag att tacka nej?
Innan jag plankar på, tänkte jag slänga upp ett par recept för er att testa eller inte testa. Hepp!

1 kommentar: