Sidor

måndag 26 december 2011

hudkrämer på pumpflaska

Har sjukaste slapphetskänslan i ögonen. Vill blunda. Men är nyfiken på vad som händer om jag inte blundar. Borde inte blunda heller för den delen. Borde egentligen sätta på mig en tröja och borsta håret, för snart ska vi hem till Maries familj på kalkonmiddag. Fast jag får fisk. Gulle!

Hade ett mycket trevligt juldagsfirande igår kväll. Julig sangria, snurra flaskan och många höga skratt. Kan avslöja att det bland annat dracks amaretto sour ur Robins navel, ansiktsgosades mellan Ericas bröst, sögs på stortår, lap danceades, byttes kläder, nospussades och busringdes. Egentligen borde man snurra på flaskor oftare. Vilken kvalitetshöjare.

När folk valde att betala hutlöst mycket pengar för att få dansa bland okändingar, eller tyckte att köande var en passande aktivitet för en halvregning natt, stannade jag istället kvar hos Robin och hans iPad 2. Dock somnade vi båda ungefär 1.5 minut in i Stjärnorna På Slottet.

Fick rykande ägg och päronsaft till frukost och ett mini-glee-maraton som underhållning. Robin är nog bästa personen att ha ont i huvudet med. Bästa. Bästa, bästa, bästa!

Okej. Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar