Sidor

onsdag 29 augusti 2012

snårigt

Afton i stugan. Har fått till en sådan där alldeles lagom perfekt dag med min bästa vän.
Jag startade i och för sig upp på egen hand, med ett snabb-pass på gymmet. I min värd är alla pass under timman snabba. Kort uppvärmning på CT i 15 minuter, med ambitionen att inte börja svettas. Svettades så klart som en isbjörn på Hawaii redan efter 5. Och fortsatte även med det under de "lätta" styrkeövningarna för ben, rumpa och mage. Ville vara snäll mot benen, då jag tänker utsätta dem för en hel del löpning framöver. Vet ej hur bra jag var på att vara snäll. Kände mig rätt så skakis när jag pressat klart.
Hur som helst fick jag sällskap av Linda när jag gymmat klart, och vi gav oss iväg på en 13.5 km lång promenad. I bra tempo mestadels. Och med ett stopp i björnbärsbusken. Självklart var vi varghungriga när vi återanlände till mina hoods och slukade varsin low carb-tonfisksallad vid utflyktsborden. Eftersom solen fortsatte att stråla hela eftermiddagen, stannade vi utomhus och underhöll oss med diverse filosofiska samtal, bokläsande och planerande, samtidigt som vi surplade på kaffe och jobbade på fler fräknar.
Självklart avslutades dagen med nagelmålning. Det är liksom näst intill obligatoriskt.
 
Nu har jag utan ångest käkat kaseinpudding till kvällsmat, och förundras än en gång över hur jäkla värt det känns. Extremt gott och extremt mättande. Och ändå kalorisnålt. Hurra för att ny leverans är på väg. Jag vill inte gå en dag utan.
 
Nu är det natti natti som gäller.

1 kommentar: