Sidor

torsdag 30 augusti 2012

ostkaka är det bästa jag vet

Vevade ihop en mini-ostkaka som middag. Eller egentligen inte middag. Typ eftermiddagsfika. Men jag ska testa att kasta om lite bland det jag kallar mellanmål, kvällsmål och nattmål. Äta "stort" tidigare, och mindre innan sovdags.
Hur som. Ostkakan! Gottigt. Och nyttigt. Lika fin som orginalet näringsvärdet till trots.
Det här var min bästa mat för några år sedan. Då fick jag t ex ostkaka-på-sängen i stället för tårta, när jag fyllde år.
 
Förutom att använda ugnen, har jag ätit briggen-lunch med mor min. Och. Shoppat. Nya. Jeans. För. Ett. Tillgodokvitto. Plus. 100. Kronor. Börjar köpfri månad på lördag, men hade egentligen tjuvstartat redan nu. Kunde inte motstå snyggbyxor som sitter smäck i en pytteliten storlek. Och den illgula sport-BH:n var slut i min storlek, och den långärmade löpartröjan med tumhål värkar bara finnas i världens fulaste nyans av rosa!?
Jaja. Nu är jag stolt ägare av ett par extremt små och extremt tighta jeans med extremt låg midja. Gissar på att jag kommer få mer användning för dem, än för leo-kjolen som fick flytta tillbaka till butiken igen. Win-win.
 
Nu är jag i full färd med att tvätta. En mängd utöver det normala. Samtidigt försöker solen tränga sig igenom slöjmoln och hade jag inte haft så ont i trampdynorna, hade jag snörat på mig löpardojorna och gett mig ut. Istället blir det bokläsning. Torrt.

1 kommentar: