Sidor

torsdag 23 augusti 2012

några varberg i bilder

När vi åkt ca 45 min med bil, och den där tonfisksallades alltså fått smälta i ett par timmar, var jag ju så klart hungrig som en varg igen. Mamma och pappa langade hund och jag passade på att pimpla blåbärssmoothie för att inte svimma av.
Vi köpte en hel låda svenska jordgubbar på torget. Mest för att de var så obehagligt söta och goda. Lite för pangpriset.

Azta kände sig nog lite bitter över att vi grillade, men ingenting fick smaka.
Vet dock inte hur väl grönsaker och soya-chorizo på vassa pinnar hade fallit henne i smaken. För oss fungerade det mer än utmärkt.
Lyxfrukost är en självklarhet. På altanen så klart!
Efter en räksallad på torget, blev det citronmarinerad och varmrökt lax med en sallad, kronärtskocka och tre dippsåser: skirat smör (men ja!), feta/basilika-kräm och örtvinigrette med ruccola. Hur fint är det inte att kunna laga mat i ett riktigt kök? Ungefär 95 % av önskekvoten om en ny lägenhet.
Träningskläderna var nedpackade och klockan ställd i morse. Kändes sådär när det var dags. Försökte hitta på anledningar att slippa (skorna är ju faktiskt fortfarande blöta sedan igår!), men insåg att chansen att inte-baila bara kommer en gång. Sol, vind-som-in-i-satan och Varbergs-gator. 4 km på tom mage.
Som belöning: Havregrönsgröt kokt på mjölk och hallon, keso, banan och smoothie på färska jordgubbar.
 
Resten av den här dagen har spenderats i Göteborg tillsammans med Erica och magen. Vi har ätit grekiskt och strosat i affärerna. Var det lön imorgon?

1 kommentar: