Sidor

måndag 27 augusti 2012

mat och träning och mat och träning

Köpte med mig varsin räksallad till mig och mamma, som vi åt i solen på en parkbänk. Så himla fint att få sitta där och gassa i dryga timmen. Nosen behöver verkligen påfyllning av fräknar så här i sensommartider.
Vi gick ombord på Carisma också. För att shoppa smink och ansiktskräm till 25% rabatt. Nu är jag all set inför höst och vinter.
Gjorde iordning en iskaffe med chokladprotein innan jag stack iväg till gymmet för dagens andra pass. Rygg/triceps med jättetunga vikter, jättemånga övningar, jättemånga sets och jättemånga reps. Ja, det kändes så i alla fall. Men det är oftast när jag känner mig så här nöjd, som jag inte känner något dagen därpå. Vi får se.
La mig pladask på gräset bakom mitt hus, och sov gött i solen en timma. Det var egentligen tänkt att jag skulle läsa lite ny och fräsch kurslitt, men ögonen retades med att blunda. Riktigt välförtjänad nap.
När magen började kurra igen gick jag in och mumsade sallad med fetaost, melon, kikärtor och valnötter. Frukt i mat alltså. Kärlekssmaker.

1 kommentar: