Sidor

onsdag 1 augusti 2012

matbananer och överaskningar

Men hallå! Jag sitter och lurar uppkrupen i sängen. Med gossesockarna på. Det känns helt okej att jobba nu faktiskt. Ingen stress. Om vi bortser ifrån att jag blev skitnervös av att det var min tur att gå brandövning på bildäck den här veckan. Men som allt annat, klarade jag mig fint. Och det säger jag trots att lotten föll sig på mig att skruva ihop de jäkla slangarna. Fick dessutom vara först ut med att spruta vatten, vilket egentligen bara var ett nöja. Vilket tryck!

Mario hade med sig en matbanan till båten idag. har aldrig testat det innan och blev förståss så himla nyfiken och glad. Vi stekte den i panna över grillen. Massor av smör och flingsalt. Gott! Det smakade liksom banan, fast mildare. Inte fullt så bananigt som banan, men ingen annan smak istället. Och konsistensen var som potatis ungefär. Coolt som satan!

På hemvägen håvades jag in av Robin och Simon som såg mig genom fönstret på Sjöbaren. Och smultronbellinin var ett faktum. Kände dock att jag var tvungen att avböja restaurangbesök, då tidig sängång är att önska ikväll. Vill hemskt gärna göra ett försök på löpning i morgon bitti. Snälla, snälla.

1 kommentar:

  1. Det borde jag testa! Jag kommer inte ens ihåg om jag någonsin ätit matbanan...

    SvaraRadera