Sidor

tisdag 9 augusti 2011

en slags sammanfattning

Fy 17 vad jag är trött. Gnuggar ögonen som ett litet barn. Om det inte vore så att jag har tvätt tumlandes och hängandes i stugan, hade jag nog slagit huvudet mot kudden. Illamående-trötthet.
Egentligen har jag en hel del "dator-arbete" som ska fixas, disk som ska diskas, en bäddsoffa som ska vikas ihop och en fläck på golvet som borde putsas bort. Men Satan vad tungt det känns.


Till råga på allt är jag nyss hemkommen från en veckas semester i hemma. Jag har haft en hemma-semester. Spenderat pengar på hemmaplan. En konstant dimma, ett träningspass, sju fyllor (nä, så uttrycker man sig inte), 800 dans-blåmärken, noll hajar, ett brännmärke från elak pommes frittes, ett oförtjänt högt tal snygga vänner, en löst höstsyssla osv, osv.


För att sammanfatta slutet på en in-between-vecka:
Erica tar sig upp med hjälp av superbussig pojkvän för att dricka drinkar och smyga runt på diverse avenyklubbar i skinnunderdel. Jag ramlar och tar mig upp igen.
Söndagsmorgonen tar vi oss igenom gapflabbandes tills vi MÅSTE ha pasta igen. Det blir äcklig buffé i nordstan.
Resten av söndagen spenderar jag i bäddsoffan tillsammans med Ben och Jerry. Vi kollar på två filmer och ligger sedan vakna och är blödiga.
Gårdagen börjar brutalt färskräckligt, men övergår i Linda-eufori. Tar bussen till Vingafyrs och åker söt-mopeden till båten. Fortsätter vidare till gul färja och Hönö. Där äter vi torr falafel i spiderman-regn, innan vi mopedar oss tillbaka till Vingafyrs och presskaffe. Efter kaffe blir det martini rosso med brorsplockade björnbär och buss in till centrum. Ny vän på köpet. Öl på Puta Madre och öl på M2. Öl på pingisklubben. Och dans. Och välkomstkommiten. Och... OCH OCH OCH både snygg brud 1 och 2. Monique och Hajdu Rafis dyker upp som ett par kinder överaskningsägg (utan choklad men sjukt goda ändå) och jag har aldrig blivit gladare. Typ.
Märk väl att det var dags för mig att gå hem efter kaffet. I stället blev det löpning i regn och taxi-resa hem till hjärtlamporna kl 02.40.

Första dagen på den snälla veckan har dock gått över förväntan. Underbart med underbara.

Liiiiite grinig blev jag hur som när jag möttes av denna lilla present i omklädningsrummet. Smutsiga lakan och handdukar, trängandes bland sopor framfför mina skåp. Nice.
Från egen hytt till detta.


Nu blir det sängen 100 %

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar