Sidor

torsdag 1 juli 2010

hiking behind traffic lights



På en ledig onsdag kan det hända mycket. Man kan t ex utnyttja den till att lyfta vikter på ett gigantiskt gym alldeles ensam...



eller ta med sig sin vän Dödssökar'n till toppen av Ramberget. För att göra det hela lite mer spännande, tycker jag att det är en alldeles utmärkt idé att klättra upp för ett av stupen. Ja, medan man fortfarande är ung och spänstig, menar jag.

Allt känns så mycket bättre på toppen av saker. Det är på toppen man ska befinna sig - for sure!

Efter en liten shoppingrunda på backaplan, kan man laga mat åt sin vän.

Sallad med den bästa osten -getost såklart...

...och kronärtsskockor. Fina att se på, långsamma att tillaga, långsamma att äta upp. Men det du hittar under skägget, är väl mödan värd.

När du tror att dagen är slut (för att solen håller på att gå ner), knackar det antagligen på dörren. Alldeles säkert är det en vän till din granne som vill hälsa på. En berusad och kelen en. Med nätbrynja och övningstatueringar. Ibland kan det vara så svårt att stänga dörren.

Nylackade tånaglar och trötta ögon. Det är dags för sängen, ännu en gång.
Imorgon är det helg, och den ska bli grym.

2 kommentarer:

  1. Ville bara tipsa om den pågående tävlingen där du kan vinna en signerad kokbok... http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=109

    SvaraRadera
  2. Äntligen någon som uppskattar chevre mer än fetaost! Min bästa vän tycker precis tvärtom... Har just kikat igenom din festivallista, tack för många fina tips. Ska du måhädna till Arvika?
    //Sars

    SvaraRadera