Sidor

torsdag 4 oktober 2012

nöjd

Bland det busigaste man kan göra. I alla fall känns det så. Spegelfotografera sig själv på gymmet alltså. Som ni säkert kan gissa var morgonens, likt kvällens, aktivitet hårdträning. Började med den där utomhuslöprundan, och det var helt freakin amazing. Freakin jobbigt också naturligtvis. Men hur glad och stolt är man inte när man kommit runt då? Körde den där femkilometaren som både börjar och slutar på parkeringsplatsen här utanför. Det betyder ungefär varannan uppför och varannan nedför. Skittungt med andra ord. Löste en dålig tid dessutom, men är inte besviken för det. Inte nämnvärt i vilket fall. Det var ju ändå drygt tre veckor sedan jag var ute. 
Stannade till hemma för att svepa en mugg aminosyror, innan jag gick bort till gymmet för att köra igenom axlar och triceps. Det har blivit den kombinationen som fungerar bäst för mig. Som ni ser var jag ensam en stund och vågade såldes testa på en ny tricepsövning i cablen. Instagram-tips! Och. Jag. Vill. Aldrig. Någonsin. Vara. Utan. Den. Igen. Grymmaste kontakten. Var förövrigt riktigt effektiv och körde tungt rakt igenom. Tror det kommer kännas i morgon, för jag hade lite problem att få upp portar och lyfta kaffekoppen till munnen.
Om jag kände mig en klump igår, känner jag mig mer som en klump idag också. Fast mer som om de extra kilona är där för att kunna mejslas ner till perfektion. Något att jobba med. Ja. Nu tror jag att jag är på g. 
Fyllde på med frukostenergi i form av davos, en hel drös med bär, keso och rostade nötter. Kommer nu stå mig till mamma-lunchen i mitten av dagen (som är sooooolig!). Have a good one!

1 kommentar:

  1. Du är så duktig!!! Blir alltid lika pepp när jag läser din blogg!

    SvaraRadera