Sidor

tisdag 8 december 2009

Because we know that we're fucking incredible


Här kommer ett livstecken från er alldeles egna inside-reporter. Har varit tvungen att låta mina stackars sk fuck-u-fingrar lugna ner sig några hekto. Men nu ska ni få en liten sammanfattning av en kväll som överaskade mig till tusen.

Amstelveen fick besök av Marie(ly)-Helmer och Golf Piet.

Det hölls slutprov på djävulsteckens-bemästring. Vi blev godkända.

Vissa hade 500 lager kläder medan andra förlitade sig på alkoholens värmande efekter. I en kö där 2 % drack öl.

På något finurligt vis bildade vi oss ett litet gäng av en mycket märklig sort. En två meter hög 16-åring, en indier och så vi såklart, Helmer och Piet.

Marie hade en förmåga att överösta alla Mansonhyllningar med Twiggy-vrålande. För detta tyckte folk att hon förtjänade både blåtiror och hårdrockscoolt hårdragande. Jag antar att det är sådant man vill stå ut med när man står två meter från Jesu fiende nr 1.

Mellan varven tog jag skydd bakom Marie, då jag inte (hur uppblandad med öl den än var) ville ha Manson-saliv i ansikte och hår. Tydligen ska jag vara glad att han inte kräktes...

Efter att ha sjungit (skrikit) med i alla låtar, använt både pek&ring- och långfingrar flitigt, tappat sisådär hälften av kallufsen, svettats ut all gillz och kommit underfund med att Marilyn Manson är en jäkla bra performer; ser man ut ungefär så här. Ja, huden där på person nummer två kan förklaras med en fråga - "Are there any fucking beautiful tits in here?"

Vissa fans har inte listat ut uttryck som "over the top" och "overkill". Men vad gör väl det när andra fans kan använda dem som souvenirer.

Gärngänget ville träffa Mansongänget personligen men Mansongänget gömde sig i bussar med svarta rutor.

1 kommentar:

  1. HAAHAHAHAH! Det är svårt att med ord och bilder kunna återspegla kvällen, men jag känner ändå att du gör det på ett väldigt värdigt sett :)
    Alltså, det faktum att Twiggy både pekade och kollade på mig gör varenda öm kroppsdel värt det!
    Men jag saknar en bild på honom...

    SvaraRadera