Sidor

onsdag 30 september 2009

put a flower in your hair next time, then I know for sure it's you

Åh, nu känns det så där bra i magen.

Gårdagens kväll spenderades i Amstelveen tillsammans med trevliga människor. Chris fyllde år så det bjöds på tårta (hm, unna sig?). Efter en mörk promenad gjorde jag ett försök, tillsammans med Marie, att se filmen In Bruges, då alla Antons verkar tycka att det är en trevlig film. Självklart tog det ju inte många minuter innan jag somnade. Tänk vad skönt det är att sova sådär, alldeles uppkrupen, när man inte ska.
Dagen har vi tillbrigat i Amsterdam där diverse nödvändigheter har införskaffats. Jag kom bl a hem med stickade strumpbyxor och tre par sockar med mönster.
Det fick bli ett besök på gymmet också så klart. På det fixade jag ihop en getostsallad med grillade grönsaker, färsk spenat, valnötter och pasta. Jag vet inte om det är tillåtet att erkänna att jag jättegärna hade ätit exakt samma sak imorgon också. Jag tror att jag skulle vilja kalla den här rätten för min favorit. Åh, getost!

Jag tror mina fötter önskar att de fick stanna i de här för alltid.

Jag snubblade inte precis över det. Jag har gått och kikat på den här förpackningen lite titt som tätt. Grönt te med vitt te och med en smak av Gojibär och granatäpple från Celestial. Du svävar om du luktar och flyger om du smakar. Teernas rolls royse. Och vem svimmar inte lite inombords av den fina lådan? Som grädden på marängsvissen är det bara miljövänliga material och ingredienser som används och självklart ethical trade. Påsarna har varken snören eller pappersbitar, inga onödigheter alltså. Nathalie skulle kallat dem för fattigmanspåsar, det tycker jag låter fint!

1 kommentar: