Sidor

måndag 24 augusti 2009

ordinary doesn't exist

Återigen har en rykande dag passerat. För att hetta till det lite extra tillbringade jag en timma på gymmet i morse. Ska man svettas, kan man lika gärna det fullt ut. eller vad säger du Björn?
Då kan man även äta hot chicken till middag. Det är typ mitt bästa. Jag vet inte vad han gör med den, men DJ får kyckling att smaka som en två-miljoners-vinst-trisslott. Chili, syrliga gurkor och rödlök, i en bake off baguette.
Lite pulvermjölk på det, i kaffet så klart, är min måndagskväll mer än välkommen. Dock vinglar jag fortfarande bak och fram(?) i mitt beslut gällande sysselsättning. Ska jag lätta lite på trycket i min stackars hårddisk eller fortsätta läsa om Edward och Bella?

Föresten. Jag dog lite innan. De vuxna Kantrarna i det här huset är rysligt angelägna om att få lära sig svenska svordomar. Deras andra favoritutryck i ledet, näst efter bög, är flata, ett ord som användes mer än nödvändigt under kvällens middag. -
Skyler berättade för oss alla att hon hade hört om en flicka som hade två mammor, i stället för en mamma och en pappa. Då skrattade Dj sitt häxskratt och utbrast att då är dom flator! Självklart ville ju Skyler ha reda på vad ordet betyder och Dj berättade att det är när det är två mammor som bor tillsammans. Då spärrade Skyler upp sina ögon och växlade blicken mellan mig och Zoe, innan hon skrek - flata, flata, flata, samtidigt som hon pekade på oss båda. Som ni säkert kan se framför er, var Monstret inte alls sen med att haka på anklagelserna.
Det var då jag dog. Litegranna.
Dessa ungar, hujedamej...

1 kommentar:

  1. sv: tack för kommentaren och hon va underbart mysig och hade lång och fin päls :)

    SvaraRadera