Sidor

fredag 17 juli 2009

like a glass of champagne


I onsdags tyckte jag och Robin att det passade alldeles utmärkt att festa till det lite. Därför bjöd vi in kära vänner till ett kalas med tema Sju Sorters Kakor. Dress code:n för kvällen var pastell och huvudbonad, något som tolkades på minst tio olika sätt.


Marie såg ut som en söt liten muffins i sin för ändamålet sydda kjol.

Jennifer fyllde 20.
Det berömda fingret som förhoppningsvis kan bli taggat på varenda fejjan-bild framöver.


Självklart tog vi med det glada humöret till Varbergs dugligaste uteställe, Cheers And Beers.
Till våran glädje serverades det där ännu mer förfriskningar vilket ledde till ett efterlängtat framförande av The Neighbours cover på Pierre Isacssons gamla låt om källare och ångmaskiner.
Vi avslutade natten med ett litet pyjamasparty på vinden i det blå huset på Lilla Drottninggatan. Fryst-tinad-fryst-tinad falukorv och tunnbrödsmackor fick stå för fyllefödan den här kvällen.
Torsdagseftermiddagen spenderade jag med G:et på södra fästningshörnan. Vi åt pastasallad med köttbullar och drack sodastreamat vatten på en filt i solen. Efter en halvtimma hade säkert 0.2 % av Varbergs befolkning följt vårt exempel.

Efterrätten bjöd Sara på och den avnjöts på Varbergs torg. I skuggan.

Kvällskaffet med massor av arla-mjölk intogs på vår gräsplätt i sällskap av mina gudföräldrar.
Till detta kunde man även tugga på en och annan polarbrödsmacka med rökt kalkonkött ovanpå riktigt smör.

Fredag förmiddag spenderade jag med Jenny på en handduk i Kärradal. Jag kan även berätta att årets första dopp i svenskt hav, ägde rum vid samma tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar